SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Gymnastikförening
Barn- & Ungdomsgymnastik, Trupptävling & Hopprep

Välkommen till Höganäs GFs hemsida
I menyn ovan hittar ni information om föreningen, grupper och trupper.
 
Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? För anmälan till våra barn- & ungdomsgrupper, hopprep och vuxengrupp - Klicka på "Anmälan" i menyn så kommer ni  till vår boknings- & betalningssida.
 
Bokningen för vårterminen 2022 öppnar under vecka 1, terminen startar vecka 3.

Det går inte att anmäla till tävlingstrupper, för frågor angående anmälan till våra tävlingstrupper mejla till info@hoganasgf.se
PROJEKT IDROTTSPSYKOLOGISK SATSNING 2022
2021-11-29 12:11

Styrelsen i Höganäs Gymnastikförening vill informera om vår inriktning och våra värderingar för våra
medlemmar, potentiella medlemmar, föräldrar, sponsorer och andra samverkanspartners. 

 

Föreningens ambition är att skapa en långsiktig plan för att bedriva verksamhetens olika inriktningar med goda förutsättningar för att skapa en trygg och utvecklande miljö. Styrelsen har därför fattat beslut om ett projekt för att utveckla föreningen. Utvecklingsplanen bygger i stora delar på slutsatser och analys av Svensk Gymnastik Vill, Riksidrottsförbundets Riktlinjer- och Anvisningar för barn- och ungdomsidrott och Skapa trygga idrottsmiljöer.

 

Vi kommer under projektets gång erbjuda våra tävlingsgymnaster från en viss ålder expertkompetens inom utvecklingsområden som kost, nutrition, balans, återhämtning och mental träning. Tillsammans med våra samarbetspartners kommer vi erbjuda ett anpassat stöd som omfattar skadeförebyggande träning, något som länge har använts inom elitidrotten. Uppföljning av eventuella känningar, överbelastningar och skador samt även Mental träning. Föreläsningar för både aktiva medlemmar och föräldrar om återhämtning och balans. Detta hälsobefrämjande arbete är extra viktigt i vår föreningsmiljö där träningsintensiteten ökar mot ett möjligt maximalt läge i perioder.

 

Vi hoppas på att både ni som gymnaster och föräldrar vill delta i projektet och stötta varandra i denna satsningen.

 

Tycker du att vårt projekt låter intressant och kan eventuellt tänka dig att stötta vår förening finansiellt i detta, är mer än välkommen att höra av dig till oss.

Julklappsdag 1/12 på Sportware - 30% rabatt
2021-11-16 10:00

Snart är det jul!
Den 1/12 kl. 10-18 kommer vår samarbetspartner Sportware att ha en julklappsdag där ni som medlemmar i Höganäs Gymnastikförening får 30% rabatt på ett köp (ej Rea eller beställningsvaror).
Det är även sista dagen att beställa HGF profilkläder, tex våra grymt sköna och snygga hoodies, för att vara säker på att få dem innan jul! Profilkläder går också att beställa online, läs mer i egen nyhet nedan, eller under Föreningskläder. 
Missa inte detta, varmt välkomna!!

Ta chansen och bli en del av Höganäs Gymnastikförening som sponsor!!
2021-11-15 22:00
Hos oss tror vi att aktiva barn blir aktiva vuxna som skapar vår framtid.
Ta chansen och stötta våra gymnaster samtidigt som ert företag syns i samband med världens härligaste idrott.
Med våra nästan 600 gymnaster och närmre 80 ledare är vi en av nordvästra Skånes största föreningar, hjälp oss att hjälpa varandra att växa!
Hör av er på info@hoganasgf.se för mer information om vad vi kan hjälpa er med.
Säkra julklapparna med våra föreningskläder
2021-11-10 22:20
Delar av föreningskollektionen hos Sportware, modeller från föreningen utanför vår hall

Äntligen finns våra hoodies, med sweatpants till, att beställa genom Sportware klubbshop. Där hittar du också vår fina jacka, tillsammans med övriga föreningsartiklar.

 

Gå in på klubbshopen och klicka hem lite julklappar. För att säkra leverans innan jul så beställ senast siste november. Du hittar information om hur du loggar in på sidan Föreningskläder

 

Vi vill också passa på att meddela att alla medlemmar har 15% rabatt på allt i butiken hos Sportware. Går ej att kombinera med andra erbjudande och gäller ej på klubbkollektionen.

 

Vill du ha tag på en fin och bra vattenflaska med HGF-loggan på så kan den köpas på kansliet.

Julshow 2022!
2021-11-04 18:17

Det blir en julshow! För 29:e gången så kommer vi att arrangera en julshow under trettonhelgen. Vi var tvungna att ställa in 2021 och länge var det osäkert hur det skulle bli till denna gång men som det ser ut så ska vi kunna genomföra den.

 

Den 6-8 januari kör vi fyra föreställningar av julshowen; 6 & 7 januari klockan 18,00 och 8 januari klockan 12,00 samt 15,15. Temat som sattes inför 2021 var Narnia och det är det temat som behålls till showen nu 2022.

 

Biljetter kommer att börja säljas den första advent 28/11. Priser:
Vuxen 200 kr
Ungdom 10-17 år 100 kr
Barn upp till 9 år 50 kr (gratis för de allra minsta som sitter i knä)

 

För att kunna genomföra detta så behövs er hjälp, så vi vill redan nu be om att kanske just du kan ställa upp med något av nedan. Mejla till Veronika på kansliet om vad du kan tänka dig att hjälpa till med på info@hoganasgf.se  

 

Vi återkommer med exakta datum och tider men följande behöver vi hjälp med:

 

Rekvisita
För att fixa rekvisitan till julshowen behöver vi några kreativa eller händiga föräldrar som kan fixa till miljön runt numren. Uppgiften kommer bestå i att vi gör några punktinsatser i början av december samt alldeles i anslutning till showens genrep.

 

Montera upp samt riva ljud och ljus 10-15 personer per tillfälle
Några kör bilar och startar med att hämta ljud och ljus inne på Berga hos Fremlab till Höganäs Sportcenter, sen är det bara att koppla, skruva och tejpa. Efter showerna ska allt ner igen.

 

Flytta över och tillbaka redskap 20 personer per tillfälle
De redskap som ska användas under showen t.ex. tumbling, trampett och mattor ska över och läggas på plats. Detta ska tillbaka igen efter showerna.

 

Scenarbetare under genrep och alla shower, ca 6-8 personer
Varje nummer har olika redskap och rekvisita under framträdandet och det behöver komma på plats, och tas bort. Där kommer du in med hjälp att ställa i ordning detta under showerna. Du arbetar i mörkret i ett sammansvetsat gäng. Det är bra om du kan både under genrepet och alla shower.

 

Backstage (A-hallen bredvid bowlingen)
För våra barns säkerhet får bara de föräldrar som skrivit upp sig på att arbeta backstage vara där.

Det finns två olika sätt att jobba backstage:

Som gruppföräldrar hjälper ni ledarna, som ofta har mycket att göra, att se till att alla gymnaster i gruppen har det bra under föreställningarna. Beroende på åldersgrupp ser det olika ut vilka uppgifterna blir. Det behövs två föräldrar per grupp och föreställning.

De övriga backstageföräldrarna ser till att grupperna kommer till scenen i tid och att alla gymnaster håller sig till de regler som finns. Dessutom ser de till att inga obehöriga rör sig bland barnen eller tillhörigheterna.

 

Café och försäljning 16 personer per show
Korv, toast, kaffe och godis m.m. sälj på 3 platser.

 

Varmt välkomna! Både att hjälpa till men så klart även som publik under någon av showerna!

Nyheter från våra grupper
Hopprepsgruppen, 03/12 21:31 
Hopprepsgruppen, 04/10 19:50 
 
BESTÄLL VÅRA FÖRENINGSKLÄDER HÄR:
Stöd HGF: Handla online genom Sponsorhuset!
Stöd HGF på Svenska Spel
HGF på Facebook
Swish nr: 1230594143