SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Gymnastikförening
Barn- & Ungdomsgymnastik, Trupptävling & Hopprep

Välkommen till Höganäs GF
Välkommen till Höganäs GFs hemsida
I menyn ovan hittar ni information om föreningen, grupper och trupper.
Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? För anmälan till våra barn- & ungdomsgrupper, hopprep och vuxengrupp - Klicka på "Anmälan" i menyn så kommer ni  till vår boknings- & betalningssida.
Det går inte där att anmäla till tävlingstrupper, för frågor angående anmälan till våra tävlingstrupper mejla till info@hoganasgf.se
Uppstart VT 2021 - måndag 25/1
2021-01-23 23:41
Äntligen har beskedet vi längtat efter kommit, vi får börja träna igen! Detta innebär att vi från och med måndag den 25/1 startar upp träningarna. 

Vi tränar efter ett Corona-anpassat schema (se under "Veckoschema" här på hemsidan) för att minimera smittorisken och anpassar verksamheten i detta syfte bland annat genom att begränsa hur många som får vistas i olika lokaler och genom särskilda regler för träningarna och hallen.

Mer information om träningen för er grupp eller trupp kommer från era ledare.

Vi följer gällande rekommendationer och det innebär tyvärr att detta besked endast gäller gymnaster födda 2005 och senare, mer information om hur träning kommer att se ut för de äldre gymnasterna kommer så fort vi vet mer.

Fortsatt gäller att lämning och hämtning sker utanför hallen. Obs! Där är begränsat med plats för bilar vid nya hallen, så vi rekommenderar att köra till den vanliga parkeringen vid Sportcenter och släppa av/hämta din gymnast. Eller parkera där och gå med till hallen för att lämna/hämta utanför entrén. Man går längs med kortsidan på Sportcenter där läktarhallen är. 

Stanna hemma vid minsta symptom. Kom ombytt och med fylld vattenflaska. Tvätta händer eller använd handsprit och håll avstånd!

Varmt välkomna till vårterminen 2021!
Anmälan öppen till vårterminen 2021
2021-01-13 21:22
Gymnaster som gick hos oss i höstas har fått avisering och faktura på mejlen för att bekräfta plats. Nya gymnaster i våra barn- & ungdomsgrupper, hopprep och vuxengrupp är välkomna och kan anmäla sig genom länken ANMÄLAN i menyn på hemsidan, eller klicka här. Man kan inte anmäla sig direkt in i en tävlingstrupp utan kontakta oss om du har frågor om det på info@hoganasgf.se.

Ang. terminsstart
Eftersom barn och ungdomsidrott tidigare varit en grupp som varit undantaget från en del av restriktionerna pga. Covid -19 lever vi på hoppet och tror att vi ska kunna köra igång i någon form efter den 24 januari dit restriktionerna just nu sträcker sig, men vi vet inte. Det kanske inte blir i den utsträckning vi vill, men förhoppningsvis något.

I vanliga fall brukar terminen starta vecka 3, förlängs inte restriktionerna så blir det i år vecka 4 istället och det vi som förening då tänker oss är att förlänga terminen. Terminen brukar sluta v 19 men vi tänker oss att hålla på till och med v 22 i år. 

När vi har mer information om terminsstart eller annat som påverkar föreningen kommer vi meddela om det.

Hälsningar styrelsen
Senarelagd terminsstart våren 2021
2020-12-22 09:02
Med anledning av Regeringens nya skärpta restriktioner och Höganäs kommuns beslut att stänga alla träningsanläggningar så meddelar styrelsen att även vi följer detta i föreningen och kör som det ser ut nu ingen träning innan den 24/1. Skulle något ändras i restriktionerna återkommer vi. Detta gäller alla grupper oavsett var man har sin träning förlagd. Mer information om vårterminen kommer senare.

Ha en god jul och träna hemma så gott ni kan, med lite ledighet för jul och nyår. Följ @hoganasgf på Instagram för att få träningstips.

Styrelsen
Höganäs GF

Lucka nr 11
2020-12-11 11:17
Från 2001 flyger vi rakt ut i natten med Mary Poppins. Öppna lucka  nr 11 och se varför Höganäs Gymnastikförening har status som Sveriges bästa showförening. 💥🎅🏼💥

Högerklicka på länken och välj "Öppna i ny flik"  https://vimeo.com/ondemand/hgfsjulshower

(Om du använder telefon eller platta är det bara att klicka på länken!)


Lucka nr 10
2020-12-10 11:17

Skönheten och odjuret. En kärlekssaga som HGF tog sig an i 2018. Följ med och se hopp och studs med fina skådespelarprestationer! 💥🎅🏼💥


Högerklicka på länken och välj "Öppna i ny flik"  https://vimeo.com/ondemand/hgfsjulshower

(Om du använder telefon eller platta är det bara att klicka på länken!)

Nyheter från våra grupper
Hopprepsgruppen, 05/10 10:51 
Hopprepsgruppen, 14/03 19:51 
 
SPONSORER "DUBBEL VOLT"
BESTÄLL VÅRA FÖRENINGSKLÄDER HÄR:
Nätshopping?! Stöd HGF: Handla genom Sponsorhuset!
Stöd HGF på Svenska Spel
HGF på Facebook
Klicka på bilden för att se alla våra sponsorer
Swish nr: 1230594143