Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Höganäs Gymnastikförening
Barn- & Ungdomsgymnastik, Trupptävling & Hopprep

Välkommen till Höganäs GF
Välkommen till Höganäs GFs hemsida
I menyn ovan hittar ni information om föreningen, grupper och trupper.
Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? Klicka på "Anmälan" i menyn så kommer ni  till vår nya boknings- & betalningssida.
Högaholm kör interntävling, köp filmbiljett
2020-05-21 10:53
Högaholm arrangerar den 21 maj en interntävling. Vill du se den kan du köpa en, eller flera, biljett -er och få en filminspelning i efterhand. Varför inte swisha båda föreningar, vi behöver all hjälp vi kan få i dessa tider med inställda arrangemang. Se mer info på bilden. 
Terminsavslut utan våruppvisning
2020-05-12 11:56

Ett avslut på terminen brukar vara vår våruppvisning, vilken vi tyvärr tvingas ställa in i år pga. rådande omständigheter med Coronavirus Covid -19. 
Terminen slutar vecka 21 för våra barn- & ungdomsgrupper. Tävlingstrupper, hopprep och vuxengrupper får information från respektive ledare.
Ett stort tack för denna terminen!

Digital insamling till Majblomman
2020-04-23 10:55
Hjälp oss att hjälpa barn genom Majblommans digitala insamling. Alla bidrag tackar vi för, stora som små. En liten del tillfaller föreningen.
Insamlingen hittar ni här: https://majblomman.se/insamling/hoganas-gymnastikforening-hoganas-gymnastikforening/ 
Mer information hittar ni i vårt förra inlägg på hemsidan.
Tack för ditt bidrag!
Höganäs GF
Hjälp oss att hjälpa!
2020-04-20 09:14
Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som arbetar för att motverka barnfattigdomen i Sverige. Genom att dela ut ekonomiskt stöd, påverka beslut och finansiera forskning ger vi barn i Sverige det de har rätt till.

Traditionellt sett brukar vi såhär års se fullt av barn utanför affärer som säljer majblommor. På grund av det rådande läget har man i år skjutit upp försäljningen till september. För att ändå kunna hjälpa barn i sommar har de istället gett bl a föreningar möjlighet till en digital insamling. Då tjänar både Majblomman och föreningen på det.

Vi har skapat en sida för Höganäs gymnastikförening och kommer inom ett par dagar att lägga upp en länk här, samt skicka via mail, som ni gärna får hjälpa till att sprida. 20 % av det som skänks i vår bössa går till föreningen, något som behövs nu när vi tyvärr måste ställa in våruppvisningen, som annars är en viktigt inkomstkälla för föreningen.
Nya åtgärder pga. Coronavirus COVID-19
2020-04-01 23:00
Efter Folkhälsomyndigheten nya föreskrift och allmänna råd den 1/4 har det kommit så långt i samhällets åtgärder att vi inte längre ser något alternativ än att dra ner på vår verksamhet. 

Från och med fredag kommer vi att köra på ett schema som innebär minskat antal personer i hallen. Alla grupper/trupper kommer att få minst en träning inomhus i veckan. Hur resterande träningar kommer att vara är upp till ansvarig tränare i varje grupp att avgöra, antingen utomhus eller inställd. Ni kommer att få information direkt från er grupp/trupp om hur ert upplägg kommer att se ut. 

Vi hoppas att det är en tillfällig lösning, och vi kommer att lyssna på Folkhälsomyndigheten och deras rekommendationer om hur länge de anser att det är behövligt. I övrigt fortsätter vi hålla på rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, stanna hemma vid minsta symptom, håll avstånd och att städa ytor där många rör sig.

• Stanna hemma om du är sjuk, även med milda symtom, till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under träning går man hem direkt. Är det yngre barn kontaktar ledare målsman som får hämta barnet.
• Tänk på god handhygien och tvätta händerna ofta
• Hosta och nys i armvecket

Vid träning i hallen så fortsätter vi med tidigare åtgärder:

• Lämning och hämtning sker utanför hallen
• Inga föräldrar på läktaren
• Egen vattenflaska ska användas (gäller även utomhus)

Håll ut och håll er friska så hoppas vi att vi snart kör för fullt igen.

Styrelsen

Nyheter från våra grupper
Hopprepsgruppen, 14/03 19:51 
Hopprepsgruppen, 08/03 14:48 
 
SPONSORER "DUBBEL VOLT"
BESTÄLL VÅRA FÖRENINGSKLÄDER HÄR:
HGF på Facebook
Senaste numret av PåG:
Stöd HGF på Svenska Spel
Klicka på bilden för att se alla våra sponsorer
Swish nr: 1230594143