Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Höganäs Gymnastikförening
Barn- & Ungdomsgymnastik, Trupptävling & Hopprep

Välkommen till Höganäs GF
Välkommen till Höganäs GFs hemsida
I menyn ovan hittar ni information om föreningen, grupper och trupper.
Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? Klicka på "Anmälan" i menyn så kommer ni  till vår nya boknings- & betalningssida.
Nya åtgärder pga. Coronavirus COVID-19
2020-04-01 23:00
Efter Folkhälsomyndigheten nya föreskrift och allmänna råd den 1/4 har det kommit så långt i samhällets åtgärder att vi inte längre ser något alternativ än att dra ner på vår verksamhet. 

Från och med fredag kommer vi att köra på ett schema som innebär minskat antal personer i hallen. Alla grupper/trupper kommer att få minst en träning inomhus i veckan. Hur resterande träningar kommer att vara är upp till ansvarig tränare i varje grupp att avgöra, antingen utomhus eller inställd. Ni kommer att få information direkt från er grupp/trupp om hur ert upplägg kommer att se ut. 

Vi hoppas att det är en tillfällig lösning, och vi kommer att lyssna på Folkhälsomyndigheten och deras rekommendationer om hur länge de anser att det är behövligt. I övrigt fortsätter vi hålla på rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, stanna hemma vid minsta symptom, håll avstånd och att städa ytor där många rör sig.

• Stanna hemma om du är sjuk, även med milda symtom, till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under träning går man hem direkt. Är det yngre barn kontaktar ledare målsman som får hämta barnet.
• Tänk på god handhygien och tvätta händerna ofta
• Hosta och nys i armvecket

Vid träning i hallen så fortsätter vi med tidigare åtgärder:

• Lämning och hämtning sker utanför hallen
• Inga föräldrar på läktaren
• Egen vattenflaska ska användas (gäller även utomhus)

Håll ut och håll er friska så hoppas vi att vi snart kör för fullt igen.

Styrelsen

Tjäna pengar med Sponsorhuset vid internetköp
2020-03-30 21:29
Under dessa oroliga tider väljer fler och fler att handla via internet. Vi vill därför tipsa alla om Sponsorhuset. Här går en del av dina nätköp tillbaka till dig och Höganäs GF utan att det kostar något extra. 
Denna vecka (v 14) är det dessutom Superweek och Sponsorhuset höjer ersättningen på alla butiker. Det innebär att dina köp ger 50% mer pengar tillbaka, dessa pengar delas mellan dig själv och Höganäs GF. 
Under Superweek är det även stor rea på upp till 30% i flera butiker och det finns också mängder med grymma rabattkoder. Leta upp dina favoritbutiker här: https://www.sponsorhuset.se/hoganasgf/rea-kampanjer
Senaste nytt
2020-03-29 22:00

Vi lovade att komma med information idag om hur vi tänker oss fortsatt träning inom föreningen. Då närvaron i grupper/trupper varit väldigt blandad den senaste tiden, av förklarliga skäl, tar schemaplaneringen lite längre tid än vi önskat. Vi vill verkligen att en del av livet ska vara så vanlig som möjligt för våra barn och ungdomar och har en balansgång som vi vill lyckas med. Folkhälsomyndigheten har utlovat mer information under veckan som kommer, och vi hoppas att den, i kombination med att anpassa oss till påbudet om folksamlingar under 50 personer, kunna komma fram till en lösning som är hållbar.
Läser man det som kommit hittills gäller inte 50 personer om det är ett slutet sällskap, dvs medlemmar på en träning. Vi vill ändå försöka minska ner på antalet i hallen så mycket vi kan. Mycket tacksamma är vi för att ni föräldrar lyssnat på oss och lämnade/ hämtade era barn utanför idag. Tack!

Styrelsen

Kort info Covid-19
2020-03-28 20:27
Med anledning av beslutet som regeringen fattade den 27/3 kommer vi under söndagen att komma ut med information till er alla om vissa förändringar av träningstider. Vi står fast vid att försöka hålla vardagen så normal som möjligt för våra barn och ungdomar men kommer att anpassa oss efter 50 personers-regeln.
Vi vill att ni föräldrar lämnar era barn utanför hallen och inte uppehåller er på läktaren under träning.
Mer information kommer direkt från era tränare om vad som gäller för just er grupp/trupp.
Julshows-DVDn är här!
2020-03-23 07:00

Behöver du fördriva tiden i dessa tider, eller bara måste ha ett exemplar så finns den nu - DVD-skivan för årets Julshow Nötknäpparen. 150 kronor. Går bra att köpa på tis, ons el. tors denna veckan mellan 17-19. Eller vid annat tillfälle om ni ser att kansliet är öppet.
Nyheter från våra grupper
Hopprepsgruppen, 14/03 19:51 
Hopprepsgruppen, 08/03 14:48 
 
SPONSORER "DUBBEL VOLT"
BESTÄLL VÅRA FÖRENINGSKLÄDER HÄR:
HGF på Facebook
Senaste numret av PåG:
Stöd HGF på Svenska Spel
Klicka på bilden för att se alla våra sponsorer
Swish nr: 1230594143