SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Höganäs GFs hemsida
I menyn ovan hittar ni information om föreningen, grupper och trupper.
 
Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? För anmälan till våra barn- & ungdomsgrupper, hopprep och vuxengrupp - Klicka på "Anmälan" i menyn så kommer ni  till vår boknings- & betalningssida.
 
Bokningen för höstterminen 2022 öppnar under vecka 32, terminen startar vecka 34.

Det går inte att anmäla till tävlingstrupper, för frågor angående anmälan till våra tävlingstrupper mejla till info@hoganasgf.se
Erbjudande Sector Alarm
2022-10-03 21:37

Fantastiskt erbjudande för alla i och runt Höganäs Gymnastikförening. Du har nu möjlighet att få Sector Alarms startpaket plus en extra rökdetektor för endast 990 kr. Det fantastiska är att hela den summan tillfaller Höganäs Gymnastikförening. Pengarna kommer till föreningen efter att larmet är installerat. Anmäl ditt intresse här så kontaktar Sector Alarm dig: https://www.sponsorhuset.se/hoganasgf/landing/sectoralarm/

Erbjudande Eriks fönsterputs
2022-09-21 20:16

I ett utökat samarbete med Eriks fönsterputs finns nu här ett medlemserbjudande som kommer att gynna både er och föreningen. Detta är ett glasklart sätt att stötta Höganäs Gymnastikförening på!

Eriks fönsterputs erbjuder alla Höganäs Gymnastikförenings medlemmar en första fönsterputsning till ett fast pris. För endast 259:- efter RUT-avdrag kommer Eriks fönsterputs ut och putsar alla husfönster och fönsterbleck på bottenvåningen (utvändigt). Putsningen sker mellan 1-6 veckor från det att ni beställt putsningen. Därefter ges en prisuppgift på vad husets putsning kostar framöver för dem som är intresserade av det. Denna prisuppgift presenteras och därefter har ni möjlighet att göra ändringar och tillval inför de kommande putsningarna. Upplägget har givetvis ingen bindnings- eller uppsägningstid. Väljer man att fortsätta med Eriks fönsterputs kommer fönsterputsare och putsar fönster regelbundet - så att ni alltid har rena och snygga fönster hemma.

Vad får Höganäs Gymnastikförening ut av detta?
För varje hushåll som använder föreningskoden får vi 150 kronor.

Hur bokar man fönsterputsning?
Man kan boka fönsterputsning antingen via webben https://eriksfonsterputs.se/kampanj/hgf01 eller via talongen som ni hittar i denna länk. Viktigt att notera är att man måste använda föreningskoden: HGF01 för att vi som förening skall få kick-back på era bokningar.

Info från Styrelsen - September
2022-09-15 07:00
Natt & Dag - bild från Halmstadsport.se

Visst är det härligt att det äntligen är full fart på höstterminen!

 

Vissa av våra trupper inledde terminen med tävlingen Natt & Dag i Oskarsström. En jättekul och efterlängtad helg med tävling i cup-form, höjdhopp (bild), övernattning i skolsal och massa härlig gemenskap. Dessutom kammades det hem medaljer både i trampett och tumbling, pokal i höjdhopp och ledarutmärkelse.

 

Vill man veta vilka tävlingar som är inplanerade i höst så tittar man på hemsidan under Kalender https://www.hoganasgf.se/sida/?ID=378147


I höst arrangerar vi både förenings- region- och hopprepstävling, givetvis hoppas vi både på stor publik och många hjälpande händer i samband med dessa. Datum för tävlingarna, i ordning, är 2/10, 19-20/11 & 19/11.

 

Vi skulle gärna välkomna flera engagerade vuxna som kan ställa upp och hjälpa till i våra grupper. Har du barn eller barnbarn i någon grupp och tycker om att vara aktiv med barn, hör gärna av dig till vår kanslist på info@hoganasgf.se. Vi kan utbilda och lära dig allt du behöver för att komma igång som ledare eller stödledare.

 

Planering pågår för fullt inför julshowen så boka in Trettonhelgen redan nu! Vi gissar att många är nyfikna på temat men det dröjer ett tag till innan det släpps...

 

Vi har i hallen försäljning av mellanmål på prov, utbudet kan skifta lite men tanken är att t ex knäckebröd med fyllning, proteinbars och proteindryck ska finnas. Man betalar med swish.

 

Köp & Sälj, det finns en klädställning för försäljning av gympakläder i entrén, märk era plagg med namn, swishnummer och pris.

 

Det finns inte längre några covidrestriktioner men oavsett så stannar man hemma när man är sjuk, dels av omtanke för varandra och dels då man behöver vila när man är sjuk.

 

Följ oss på Facebook och Instagram för att få löpande information om vad som händer i föreningen. Har ni frågor t ex om verksamheten så kontakta era ledare eller maila vårt kansli på info@hoganasgf.se 

 

Med vänliga hälsningar Styrelsen

2022-08-08 10:00
Äntligen är det dags! Vecka 34 startar Höstterminen 2022. Anmälan för nya gymnaster öppnar den 8/8, klicka på "Anmälan" i menyn här på hemsidan. Har ni tränat under vårterminen är ni redan inskrivna och får ett mail där ni kan bekräfta er plats. Välkommen till Höganäs Gymnastikförening
Föreningskläder innan sommaren?!
2022-06-13 10:37

Sportware hälsar att sista beställningsdag för föreningskläder innan sommaren är på fredag den 17/6.

Den 15/8 kommer de öppna upp igen för beställningar i butik. Man kommer fortfarande kunna lägga en beställning på nätet efter den 17/6 men ingenting kommer levereras förrän i slutet av augusti.

Glad sommar!

Nyheter från våra grupper
Hopprepsgruppen, 27/03 20:44 
 
BESTÄLL VÅRA FÖRENINGSKLÄDER HÄR:
Stöd HGF: Handla online genom Sponsorhuset!
Stöd HGF på Svenska Spel
HGF på Facebook
Swish nr: 1230594143