SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Gymnastikförening
Barn- & Ungdomsgymnastik, Truppgymnastik, KvAG & Hopprep

Välkommen till Höganäs Gymnastikförening!
I menyn ovan hittar ni information om föreningen, grupper och trupper.
 
Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? För anmälan till våra barn- & ungdomsgrupper, hopprep och vuxengrupp - Klicka på "Anmälan" i menyn så kommer ni  till vår boknings- & betalningssida.
 
Det går inte att anmäla till tävlingstrupper och Kv AG, för frågor angående det mejla till info@hoganasgf.se
Föreningskläder i julklapp!
2023-11-27 17:20

Passa på att köpa föreningskläder i julklapp! 

Beställ senast den 7 december för leverans innan jul. Beställer gör du i butik eller på https://www.klubbportalen.se/

Läs mer om klubbportalen här på hemsidan under Föreningskläder

 

🎁🎅

 

 

Biljettsläpp till julshowen!
2023-11-26 18:00

Nu släpper vi snart biljetterna till julshowen Matilda! En gymnastikshow baserad på Roald Dahls berättelse om Matilda. Showen sätts upp i fyra föreställningar:
4 & 5 januari kl. 18:00 och den 6 januari kl. 12:00 & 15:15


Exklusivt förköp på julskyltningen i Höganäs söndagen den 3 december, så leta upp oss där!


Från och med måndagen den 4 december så kan biljetterna köpas i fysisk form i förbutiken på Ica Kvantum, hos Höganäs Sportcenter och på vårt kansli i Gymnastikhallen - betalning med Swish. Kansliet kommer att ha öppet på mån-, tis- & torsdagar kl. 16:00-19:00 fram till den 21 december.

 

Nytt för i år är att vi också kommer öppna möjligheten för köp online, länk dit lägger vi ut på måndag också! Obs! vid köp online så tillkommer en serviceavgift per biljett. 

 

Vi ser alla väldigt mycket fram emot vår årliga julshow, nummer 31 i ordningen, och hoppas att ni gör detsamma!

 

Biljettpriser:
Vuxen                  270 kr
Ungdom <18 år  150 kr
Barn <10 år          50 kr
Gratis för de allra minsta som sitter i knä

 

Välkomna!

 

HD har skrivit om förberedelserna, artikeln hittar ni här (låst artikel så abonnemang behövs)
https://www.hd.se/2023-11-19/500-gymnaster-ska-bli-en

Black Week har startat - stöd Höganäs GF
2023-11-21 11:03

Nu har Black Week startat, en vecka där mängder av butiker sänker sina priser rejält och samtidigt höjer sin ersättning/återbäring som du och Höganäs Gymnastikförening får tillbaka via Sponsorhuset.

Oavsett vad du tänker handla så har Sponsorhuset avtal med nästan alla kända nätbutiker. Ett extra klick är allt som behövs och både du själv och Höganäs Gymnastikförening får pengar tillbaka, inget blir dyrare för dig som handlar. Se alla grymma kampanjer här: https://www.sponsorhuset.se/hoganasgf/rea-kampanjer

Har du inget konto på Sponsorhuset ännu? Registrera dig gratis och enkelt här: https://www.sponsorhuset.se/hoganasgf/bli-medlem

Köp din uppesittarlott av oss!
2023-11-13 14:43

Stötta vår förening genom att köpa uppesittarlotter till "Lillejul" den 23 december! Köp genom vår webbshop:  https://lagkassa.sportadmin.se/sales/shop/6877H55M9

 

Du beställer och betalar direkt i shopen, sen kan du hämta lotterna på kansliet i Gymnastikhallen på tisdagar kl. 17,00-19,00 fr.o.m. den 21 nov t.o.m. den 19 dec. Visa upp kvittot du fick när du köpte lotterna.

 

Beställer du denna veckan kan du också hämta ut lotterna nu på söndag, den 19 november mellan 10,00-15,00 när vi har repetition av julshowen.

 

Kan du inte hämta vid dessa tillfällen men gärna vill köpa lotter av oss, mejla till info@hoganasgf.se efter lagd beställning så kommer vi överens om dag och tid för avhämtning. Eller skriv i mejlet om vi ska lämna lotterna till en gymnast i föreningen. Skriv då tydligt gymnastens namn och vilken grupp hen går i så det blir rätt.

 

Stort tack för att du vill köpa lotter av oss! 💙

Kom med i julshowsmaskineriet!
2023-11-11 15:36
Avslutningsscen julshow jan 2023

När vi vände blad på almanackan så kom hösten verkligen med full fart. 

 

Höst innebär kanske både regn, blåst och mörker, men det innebär också massor av fantastisk glädje i form av gymnastik. Utöver ordinarie träningsverksamhet pågår planeringen för ännu en fantastisk julshow som går av stapeln trettonhelgen.  

 

Nu vill vi ge er möjlighet att vara med lite mer i julshowsmaskineriet, vilket är både roligt och givande. Det är ett bra sätt att få vara kreativ, att lära känna fler och att göra det möjligt för föreningen fortsätta sin julshowstradition. Vi behöver hjälp i Rekvisita-, Sy-, Lotteri- och Cafégruppen.

Nyheter från våra grupper
Hopprepsgruppen, 22/10 19:40 
 
BESTÄLL VÅRA FÖRENINGSKLÄDER HÄR:
Stöd HGF: Handla online genom Sponsorhuset!
Stöd HGF på Svenska Spel
HGF på Facebook
Swish nr: 1230594143