SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Gymnastikförening
Barn- & Ungdomsgymnastik, Trupptävling & Hopprep

Välkommen till Höganäs GF
Välkommen till Höganäs GFs hemsida
I menyn ovan hittar ni information om föreningen, grupper och trupper.
Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? För anmälan till våra barn- & ungdomsgrupper, hopprep och vuxengrupp - Klicka på "Anmälan" i menyn så kommer ni  till vår boknings- & betalningssida.
Det går inte där att anmäla till tävlingstrupper, för frågor angående anmälan till våra tävlingstrupper mejla till info@hoganasgf.se
Digital insamling Majblomman
2021-04-15 21:00

Vi har skapat en insamling med digitala majblommor även i år. Klicka på länken och Swisha för en digital majblomma. Både våra gymnaster och andra barn i Höganäs får glädje av er gåva! Tack! ♥️

 

Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som arbetar för att motverka barnfattigdomen i Sverige. 

 

https://majblomman.se/digital-insamling/hoganas-gf/

På G i föreningen
2021-04-13 09:09

Här kommer lite information över vad som händer i föreningen.
Först ett stort tack till alla som engagerar sig i föreningen.  Utan er och våra sponsorer hade det inte varit möjligt för oss att kunna bedriva vår verksamhet. Det man ibland glömmer är att ”HGF” är en ideell idrottsförening.

Vi håller på att bo in oss i nya hallen. Fortfarande är det lite småsaker som dyker upp och behöver justeras. Detta görs kontinuerligt. Senast har vi haft problem med att vi får stopp i avloppen. 2 gånger har vi fått kallat på spolbil. Det sägs att det är pappershanddukarna som när de spolas ner i stället för att kastas i papperskorgen orsakar dessa stopp. Därför har vi för tillfället tagit bort pappershanddukarna och för en dialog om att få elektriska handtorkare installerade i stället.

 

Först lite kort om 2020.
Det var, kan vi säga lite av, ett borttappat år pga. Covid-19 med inställda tävlingar, träningar, läger, uppvisningar m.m. Detta ledde till att föreningen gjorde ett minusresultat på 188.000 kr.
Det vi hade lagt undan till flytten av ny hall gick till att täcka upp för den vanliga verksamheten.
Även 2021 kommer att drabbas oss ekonomiskt pga Covid-19.

Trots resultatet kommer föreningen att investera ca 2 miljoner under 2021.

Nu närmast, 12/4, kommer vi att få en ny ljudanläggning på våning 1. Den befintliga anläggningen kommer att kompletteras med fler högtalare och användas på plan 2.

Vi har fått fiber installerat och målet är att vi skall få i gång vårt trådlösa nätverk under veckan som kommer.

Fr.o.m måndag 12/4 kan man beställa föreningens träningskläder och föreningsställ på Sportsware i Höganäs. Klicka på "Föreningskläder" här på hemsidan för att se sortimentet. Sportware hälsar att alla som kommer dit denna veckan och gör en beställning kommer att få en gåva av dem. De jobbar med att färdigställa vår ”teamsida” så att man sedan skall kunna beställa direkt från den. Vi kommer även tillsammans med Sportware ta fram en egen kollektion av kläder.

På väg är även utrustningen till våra gropar och nya tumblinggolv. Exakt tidsplan för detta kommer. Därefter kommer det komma nya mattor, dynor och annan utrustning.

Vi kommer att behöva en container som komplement till våra förråd. Här undrar vi om det finns någon företagare som kan sponsra föreningen med en sådan. Vi har fått ett pris inkl frakt exkl. moms på ca 19.000 kr. Hör av er till styrelsen i så fall eller om ni är intresserade av att höra mer om olika sponsorlösningar som finns.

Det kommer också att finnas möjlighet för våra grupper och trupper att sälja sportlotter. Detta för att samla in pengar till lagkassa som man sedan kan använda för att göra något roligt tillsammans med.

Med vänliga hälsningar,
Höganäs Gymnastikförening

Uppstart VT 2021 - måndag 25/1
2021-01-23 23:41
Äntligen har beskedet vi längtat efter kommit, vi får börja träna igen! Detta innebär att vi från och med måndag den 25/1 startar upp träningarna. 

Vi tränar efter ett Corona-anpassat schema (se under "Veckoschema" här på hemsidan) för att minimera smittorisken och anpassar verksamheten i detta syfte bland annat genom att begränsa hur många som får vistas i olika lokaler och genom särskilda regler för träningarna och hallen.

Mer information om träningen för er grupp eller trupp kommer från era ledare.

Vi följer gällande rekommendationer och det innebär tyvärr att detta besked endast gäller gymnaster födda 2005 och senare, mer information om hur träning kommer att se ut för de äldre gymnasterna kommer så fort vi vet mer.

Fortsatt gäller att lämning och hämtning sker utanför hallen. Obs! Där är begränsat med plats för bilar vid nya hallen, så vi rekommenderar att köra till den vanliga parkeringen vid Sportcenter och släppa av/hämta din gymnast. Eller parkera där och gå med till hallen för att lämna/hämta utanför entrén. Man går längs med kortsidan på Sportcenter där läktarhallen är. 

Stanna hemma vid minsta symptom. Kom ombytt och med fylld vattenflaska. Tvätta händer eller använd handsprit och håll avstånd!

Varmt välkomna till vårterminen 2021!
Anmälan öppen till vårterminen 2021
2021-01-13 21:22
Gymnaster som gick hos oss i höstas har fått avisering och faktura på mejlen för att bekräfta plats. Nya gymnaster i våra barn- & ungdomsgrupper, hopprep och vuxengrupp är välkomna och kan anmäla sig genom länken ANMÄLAN i menyn på hemsidan, eller klicka här. Man kan inte anmäla sig direkt in i en tävlingstrupp utan kontakta oss om du har frågor om det på info@hoganasgf.se.

Ang. terminsstart
Eftersom barn och ungdomsidrott tidigare varit en grupp som varit undantaget från en del av restriktionerna pga. Covid -19 lever vi på hoppet och tror att vi ska kunna köra igång i någon form efter den 24 januari dit restriktionerna just nu sträcker sig, men vi vet inte. Det kanske inte blir i den utsträckning vi vill, men förhoppningsvis något.

I vanliga fall brukar terminen starta vecka 3, förlängs inte restriktionerna så blir det i år vecka 4 istället och det vi som förening då tänker oss är att förlänga terminen. Terminen brukar sluta v 19 men vi tänker oss att hålla på till och med v 22 i år. 

När vi har mer information om terminsstart eller annat som påverkar föreningen kommer vi meddela om det.

Hälsningar styrelsen
Senarelagd terminsstart våren 2021
2020-12-22 09:02
Med anledning av Regeringens nya skärpta restriktioner och Höganäs kommuns beslut att stänga alla träningsanläggningar så meddelar styrelsen att även vi följer detta i föreningen och kör som det ser ut nu ingen träning innan den 24/1. Skulle något ändras i restriktionerna återkommer vi. Detta gäller alla grupper oavsett var man har sin träning förlagd. Mer information om vårterminen kommer senare.

Ha en god jul och träna hemma så gott ni kan, med lite ledighet för jul och nyår. Följ @hoganasgf på Instagram för att få träningstips.

Styrelsen
Höganäs GF

Nyheter från våra grupper
Hopprepsgruppen, 05/10 10:51 
Hopprepsgruppen, 14/03 19:51 
 
BESTÄLL VÅRA FÖRENINGSKLÄDER HÄR: kommer inom kort
Stöd HGF: Handla online genom Sponsorhuset!
Stöd HGF på Svenska Spel
HGF på Facebook
Swish nr: 1230594143