SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs Gymnastikförening
Barn- & Ungdomsgymnastik, Trupptävling & Hopprep

Övriga grupper
Ordinarie träningstider vårterminen 2023
Med reservation för ändringar
 

Hopprep 

Måndagar 17,00-18,30 (alla nivåer)

Kullagymnasiet

Lördagar 10,00-12,00 (tävlande)

A-hallen Höganäs Sportcenter

Svante Bengtsson

 

Hopprep är en bra aktivitet med många fördelar. Det tränar hela kroppen med många muskelgrupper som jobbar samtidigt och förbättrar kondition och balans. Hopprep i tio minuter ger ungefär lika mycket motion som att springa 2 kilometer på ca åtta minuter. Det är också bättre för knäna än att jogga eftersom man landar på främre fotsulorna i stället för på hälarna vilket är mer skonsamt. Det är en rolig motionsform och populär tävlingsidrott.

Det finns en massa roliga reptrick att lära sig i både enkelrep och dubbelrep.

 

 

Vuxengruppen    

Onsdagar 19,00-21,00

Söndagar 18,00-20,00

Emma Madsen

 

De flesta som sysslar med gymnastik är unga och smidiga. Det är en del av oss också. Andra är äldre och ganska stela. Vissa har tränat gymnastik tidigare, somliga har halkat in senare i livet. Detta gör oss till en ganska blandad grupp som har kul tillsammans.

Det är aldrig för sent att börja med gymnastik. Vill du träna upp din styrka och lära dig grunderna inom gymnastik är detta en grupp för dig. Det enda som krävs är nyfikenhet, hög "pinsamhetsfaktor" och skrattmuskler!
Minimum krav ålder är 17 år!
 
 
BESTÄLL VÅRA FÖRENINGSKLÄDER HÄR:
Stöd HGF: Handla online genom Sponsorhuset!
Stöd HGF på Svenska Spel
HGF på Facebook
Swish nr: 1230594143